Background Image

Ha olyan helyet keresel, ahol pótolhatatlanná válsz.

Referenseinkből lesznek a
vezető beosztású
munkatársaink.

El tudsz képzelni egy olyan munkát, ahol minden nap új emberekkel, új kihívásokkal kell szembenézed?

A GDN-­nél megvan a gondoskodás és a törődés a munkatársakkal szemben. A cég gondolkodásmódja, hogy visszük egymást előre.

KARRIER

Irodáinkba országosan keresünk ingatlan referenseket. Ha csatlakozol hozzánk, akkor ez az első lépcső a közös munkánkban, a karrieredben. Referenseinkből lesznek a vezető beosztású munkatársaink, saját csapat építésének lehetőségét és saját iroda nyitásának a kulcsát is kínáljuk Neked!

STABILITÁS

A GDN Ingatlanhálózat jelenleg 72 irodával ma az ingatlanpiac egyik megkerülhetetlen szereplője. Folyamatos, organikus növekedés után jutottunk el oda, ahol ma tartunk, azt szeretnénk ha ebben a fejlődésben Te is részt vállalnál. A közös munkát hosszútávra tervezzük, a jövő ingatlaniroda hálózatában Neked is helyed van!

TÁMOGATÁS

Kell egy csapat! Hogy tanítson, hogy segítsen, hogy tanácsot adjon. Mi professzionális támogatást adunk kollégáinknak a munkához. Vezetőink célja, hogy minden kolléga lehetőség kapjon arra, hogy megmutassa mit tud, ebben tudunk támogatni, nap mint nap!

Az ingatlanpiac folyamatosan változik, ahogy az ügyfelek igényei és elvárásai is mindig újak. Éppen ezért az ingatlan referensi munka sosem unalmas!

A GDN rendszerének segítségével sokkal könnyebben és hatékonyabban tudod az ügyfeleidet kiszolgálni.

Feature Image
KIHÍVÁS

Mindig akad olyan terület, ahol történik valami izgalmas, ahol szükség van arra, hogy gondolkodj és cselekedj! Az ingatlanpiac folyamatosan változik, ahogy az ügyfelek igényei és elvárásai is mindig újak. Éppen ezért az ingatlan referensi munka sosem unalmas!

Feature Image
VÁLTOZATOSSÁG

Képzelj el egy olyan munkát, ahol minden nap új emberekkel, új kihívásokkal kell szembenézned. Ahol segítesz otthont teremteni családoknak, ahol nemcsak pénzt keresel, de rálátást kapsz a gazdaság mûködésére és megismerhetsz új területeket. Mi ezt kínáljuk!

Feature Image
CSAPAT

Minden GDN iroda egy összetartó csapat. Mi nem a szigorú hierarchiában, hanem az egymást segítő, önállóan gondolkodó személyek közös munkájában hiszünk. Ha szeretsz csapatban dolgozni és hiszel az együttmûködés erejében, nálunk megtalálod a helyed!

Nálunk Te osztod be az idődet!

Felkészítünk, tanítunk és foglalkozunk a szakmai fejlődéseddel.

Légy részese ennek a felívelésnek!

Az ingatlanpiac az elmúlt évben fellendült, egyre többen adnak el és vásárolnak.

Avatar

2 éve új időszámítás kezdődött. Az új állománnyal és több száz "új" kollégával, az új ügyfeleket is ki tudjuk szolgálni.

— Morvay Levente, Nagy Kékség

Avatar

Felbecsülhetetlen értéket jelent a GDN által biztosított hitel és jogi képviselet, a nyomtatványok, valamint a professzionális marketing támogatás.

— Radics Anna, YOUR HOME

Avatar

Mert ez az egyetlen hálózat, ahol a profi háttér és szakértelem egyértelműen az ügyfél érdekeit szolgálja.

— Juhász Zsolt, STOP Ingatlan

Mitől vagyunk vonzók és egyediek?

A GDN Ingatlanhálózat 2012 februárjában indult. Nyolc fős irodánkba mágnesként vonzottuk be a jobbnál jobb embereket, akikkel együtt épült fel a GDN Ingatlanhálózat. Partnereinkkel közösen büszkék vagyunk arra, hogy jelenleg országosan több, mint 70 irodával rendelkezünk.

Érdeklődöm
Macbook

Tudjuk, hogy kényszerek nélkül is jól fogsz dolgozni, hiszen ez a közös érdekünk!

A GDN­-nél megvan a gondoskodás és a törődés a munkatársakkal szemben. A cég gondolkodásmódja, hogy visszük egymást előre. Ezt én is magaménak érzem, és úgy gondolom, hogy a munkámmal tudok a csapatunknak segíteni. Mindent megtesznek azért, hogy mi is sikeresek legyünk, ezért szeretek én is itt dolgozni.